Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Sverigehuset Goeteborg Staengde Efter Hot

Sverigehuset Göteborg stängde efter hot

Sverigedemokraternas lokal i Göteborg har utsatts för upprepade hot och skadegörelse, vilket har lett till att partiet beslutat att stänga lokalen.

Sverigedemokraternas lokal i Göteborg har utsatts för upprepade hot och skadegörelse, vilket har lett till att partiet beslutat att stänga lokalen. Lokalen har tidigare varit utsatt för brandattentat och klotter, och partiet har vid flera tillfällen fått ta emot hotfulla telefonsamtal och mejl. Partiet har nu beslutat att stänga lokalen för att skydda personal och medlemmar.

Oscar Sjöstedt: "Vi kommer inte låta oss skrämmas"

Sverigedemokraternas gruppledare i Göteborg, Oscar Sjöstedt, fördömer hoten och skadegörelsen och säger att partiet inte kommer att låta sig skrämmas.

"Vi kommer inte att låta oss skrämmas av hot och våld. Vi kommer att fortsätta att kämpa för det vi tror på", säger Oscar Sjöstedt.

Mikael Eskilandersson: "Ett angrepp på demokratin"

Sverigedemokraternas ordförande i Göteborg, Mikael Eskilandersson, kallar hoten och skadegörelsen för ett angrepp på demokratin.

"Det här är ett angrepp på demokratin och på yttrandefriheten. Vi kommer inte att låta oss tystas", säger Mikael Eskilandersson.

Polisen har inlett en förundersökning om hoten och skadegörelsen.


Comments